Reacties

Ook zo genoten van een voorstelling van Magic M? Vertel ons wat je ervan vond!

laat een reactie achter op Facebook

of

schrijf een Google review

Benieuwd naar eerdere reacties? Lees dan de berichten hieronder of in het archief.

 

Laat je reactie achter

Bedankt voor je reactie!

 • Wauw speciaal voor jou  zei:

  Wij van Wauw speciaal voor jou vierden dit jaar ons 10-jarig bestaan en op de feestelijke open dag hebben we Magic M uitgenodigd voor het vertier van alle kinderen die deze dag kwamen. Nou het is echt een feest geworden voor de kinderen (maar ook voor de volwassenen. Iedereen heeft genoten van de shows. Maar ook van de goocheltrucs tussen de shows door. Namens Wauw speciaal voor jou heel erg bedankt. Het was echt TOP amusement!

 • Jenneke & familie  zei:

  Beste Magic M,

  Magic… dat was het zeker! Wat hebben wij met z’n 12-en genoten van uw show gisteren (1 december 2018) bij ons, tijdens ons weekend weg i.v.m. het 40-jarig huwelijk van onze (schoon-, groot-)ouders. Wonderbaarlijk hoe lang u de aandacht van de kinderen (3,5-6 jaar) erbij kon houden, zowel zij als de volwassenen keken met grote ogen en open mond, fantastisch gewoon! We zitten nu met de vragen “Hoe deed hij dat?” en “Hoe kon hij dat weten?”, van elke truc die u ons hebt laten zien… geweldig! Hartelijk bedankt! En hopelijk tot ziens! Groetjes Jenneke en familie

 • José de Kleijnen  zei:

  Zaterdag 3 november 2018 een super leuke avond gehad met medewerking van Magic Math met verrassende acts. Direct aan de tafels bij de mensen goochelen vergt toch heel kunde. Schitterend gedaan! Iedereen heeft genoten! Bedankt namens Buurtvereniging Zandseveld uit Sint Anthonis.

 • Ger van Rosmalen  zei:

  Zaterdag 7 juli tijdens de jaarlijkse traditionele seizoen afsluiting van de VVV-Venlo OCÉ OldStars een geweldig leuk optreden gehad van Magic M. Veel humor, toffe acts en interactie van Magic M. en de aanwezigen. Kortom: top amusement. Namens VVV-Venlo OCÉ OldStars bedankt. Met vriendelijke groet Ger van Rosmalen

 • Jan Ruijten. Awt Prinse Club Sint Joas  zei:

  Afgelopen vrijdag, 29 juni, feestavond gehad met de Awt Prinse van Sint Joost. Als entertainment hadden wij Magic M(ath) ingehuurd die een machtig mooie goochel act uitvoerde. Onze Awt Prinse en hun dames hebben zich in ieder geval kostelijk geamuseerd en flink gelachen. Magic M, bedankt voor de prachtige avond. Foto’s zijn te bekijken op zijn facebook pagina.

 • Bram Huberts  zei:

  erg leuke show gehad voor de kinderen van jongnederland. incl decor muziek ezv

  kinderen mochten mee doen en waren verder volkomen stil. erg leuke ochtend gehad

 • Roger Vissers  zei:

  Kei leuke middag gehad met magic Math.
  De kids waren helemaal onder de indruk.
  En hebben een ruim uur genoten!
  Thanks Magic Math.

 • Ramon Leenen  zei:

  Openvallende monden en verbaasde gezichten gistermiddag tijdens de goochelshow van Magic M ! Zowel de kinderen als ook de volwassenen hebben een prima optreden kunnen zien !

 • Karin Kovacs  zei:

  Het was een zeer leuke middag met zang en toverkunsten wist je onze gasten te verassen!

 • marion jans  zei:

  je blijft me elke keer verbazen waar alle munten blijven. kon je er ook maar eens een paar blijvend in mijn zak toveren. hihi… tot snel weer eens….

 • Van Hout Kabelrecycling BV  zei:

  Magic M heeft afgelopen zaterdag op onze sinterklaasmiddag de kinderen opgewarmd voor de komst op de Sint en zijn pieten.
  Een geweldige show waarbij alles uit de kast word gehaald. Wat overigens een hele klus was omdat de kinderen erg druk waren ivm de komst van sinterklaas. Maar door de vakkundigheid is het Magic M toch heel goed gelukt.

  Een mooie goedvoorbereidde en goed verzorgde show.

  Dank voor de mooie middag.

  Van Hout Kabelrecycling BV
  Helmond